Winnaar van de Fore wielset doet zijn verhaal

Afgelopen zomer maakte je kans op het winnen van een gloednieuwe Fore wielset. Na vele enthousiaste reacties en berichten kon er maar één iemand de winnaar zijn. Marco Duson was de gelukkige! In augustus haalde de trotse winnaar zijn wielset op bij Deko Bikesport in Zuidland. Inmiddels heeft Marco al wat kilometers gemaakt en zelfs al een ploegentijdrit gereden. Lees hier zijn eerste ervaringen.

Zaterdag 17 augustus is het zover. Ik mag mijn schitterende nieuwe Fore wielset ophalen bij Deko Bikesport. Lang heb ik niet moeten nadenken of ik voor de Three, Four of Five serie zou gaan. Samen met Leo van der Velde van Deko Bikesport komen we tot de conclusie dat de Five serie past absoluut bij mijn rijstijl. Aangezien ik met schijfremmen rijd wordt het de Fore Five CRD.

We zijn een paar maanden verder en inmiddels heb ik een kleine 1000 kilometer gereden met de Five CRD en ze bevallen uitstekend. Het is een waanzinnig fijne velg die met Pirelli tubeless banden helemaal af is. Ik woon dicht bij de kust, waardoor ik altijd te maken heb met wind. Echter, heb ik hier tijdens het fietsen helemaal geen last van. De Five CRD’s rijden echt super strak.

Op 24 augustus ondervind ik mijn eerste echte test met mijn nieuwe wielset. De ploegentijdrit van Zuidland staat voor de deur. Ik ben erg benieuwd hoe de wielen in een wedstrijdelement bevallen. De Five CRD-wielen zijn perfect! Zeer strak door de bochten, ook met hoge snelheden. 

Al met al ben ik heel blij met mijn nieuwe aanwinst op mijn fiets. Ze zijn zeker een stap hoger dan mijn vorige wielset. Een echte aanrader die je fiets voorzien van een serieuze boost. Naast dat ze perfect aansluiten bij mijn rij eigenschappen ogen ze ook nog eens ontzettend gaaf!

Benieuwd naar mijn ritten met mijn Fore wielen? Op Strava kun je me volgen: Marco Duson /Cycling Team Flakkee

Bedankt aan het gehele team van Fore en Deko Bikesport voor deze gave wielset! Op naar nog vele mooie kilometers.

 

Posted in: